Marinované rybie filé
Servings
2porcie
Servings
2porcie
Ingredients
  • 200g rybie filé
  • 1 PL škrobu (zemiakový, kukuričný)
  • 1PL sójovej omáčky
  • 1PL saké
  • 1PL mirin
  • 1strúčik cesnaku
  • maslo
  • soľ a korenie
Instructions
  1. Rybu najprv osolíme a okoreníme.
  2. Zmiešame si potrebné suroviny na omáčku (sójovú omáčku, saké, mirin a nastrúhaný cesnak)
  3. Filé obalíme v škrobe, na panvici rozpustíme maslo a opečieme. *
  4. Na dohneda upečenú rybu pridáme omáčku a pečieme ešte asi tak 2-3 minútky.
Recipe Notes

[recipe]

* Maslo sa zvykne začať dosť rýchlo pripaľovať. Ak by ryba ešte nebola dostatočne opečená (ak sú napríklad hrubšie filety), odporúčam pridať trošku oleja.

Klikni sem a urobíš dobrý skutok